23948sdkhjf

Dicentia udnævner ny koncernchef og køber polsk selskab

Den danske cd- og dvd-producent har købt ODS Business Services A/S og udnævnt Jesper Schertiger som koncerndirektør.
Dicentia har købt i alt 75,5 % af aktierne i ODS Business Services A/S. Efter mere end to måneders tæt samarbejde indenfor produktion af cd- og dvd-produkter samt ordrehåndtering vil medarbejderne i de to enheder nu blive sammenført.

Den hidtidige administrerende direktør for ODS Business Services A/S, Jesper Schertiger, tiltræder som koncerndirektør i Dicentia. Jesper Schertiger har senest haft det kommercielle, europæiske ansvar for den tidligere ODS-gruppes salgsnetværk. I Dicentia får Jesper Schertiger ansvar for salg og udvikling, hvor især opfyldelse af kundernes behov for Supply Chain Services samt udbygning af Dicentias lokale mediecentre i Europa vil være nøgleopgaver.

Direktør Anders Sandström vil fremover som koncerndirektør have ansvaret for koncernens marketingaktiviteter og den vigtige svenske virksomhed. Direktionen vil herefter bestå af ovennævnte to koncerndirektører, direktør Steen Knuppert-Hansen med ansvar for produktion og direktør Torben Nordquist, der samtidigt med hvervet som administrerende direktør er ansvarlig for koncernøkonomifunktionerne.

Dicentia har herudover underskrevet aftale om køb af den tidligere ODS fabrik i Dassow fra ODS’ insolvensforvaltere. Produktionen i Dassow vil blive varetaget af selskabet Disc Technology Center GmbH, med hvem Dicentia har indgået en sourcing-aftale. Produktionen forventes genopstartet primo juni.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095