23948sdkhjf

Knæk i tilliden til Topsøes topchefer

I takt med, at Haldor Topsøe skruer ned for forventningerne, går det ned ad bakke for investorernes og medarbejdernes tillid til ledelsen.
Tre år i streg har Haldor Topsøe ikke nået vækstmålene, som fulgte med den ambitiøse vækststrategi fra 2012. Målsætningen var en seksdobling af omsætningen i 2025 svarende til en forøgelse fra 5 mia. kr. til 30 mia. kr.

Heller ikke i år ligger det i kortene, at katalysatorproducenten når målene, skriver Børsen.

På spørgsmålet om, hvorvidt selskabet i år indfrier forventningerne, svarer Haldor Topsøes administrerende direktør Bjerne S. Clausen således til avisen:

- Det gør vi nok ikke. Men det er jo en langsigtet strategi, der rækker til 2020. Vi mener stadig, at markedet kommer tilbage og væksten med de investeringer i nye fabrikker, vi har foretaget.

Mistroiske medarbejdere
I kølvandet på nedjusteringerne og den store fyringsrunde tidligere på året, der betød farvel til 160 medarbejder, har investorernes tillid til Topsøe-ledelsen lidt et knæk.

Internt blandt medarbejderne kan troen på ledelsen ifølge Børsen, der er blevet kontaktet af en whistleblower, også ligge på et meget lille sted.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094