23948sdkhjf

El & Teknik 2008 skudt i gang

I dag, tirsdag, lød startskuddet til Danmarks største elfagmesse, El & Teknik der finder sted i Odense Congress Center til og med torsdag.
De forventede 8.-10.000 gæster på El & Teknik 2008 får chancen for at besøge 170 stande fra førende danske og internationale virksomheder, ligesom der vil være mulighed for at deltage i spændende faglige seminarer på Energiens Torv.

Direktør Willy Goldby fra brancheorganisationen VELTEK, der arrangerer messen sammen med Dansk Energi, fremhæver intelligente bygningsinstallationer, fibernet og ventilation som nogle af de emner, der tages under særlig kærlig behandling.

- Virksomhedernes interesse for at vise deres nyeste produkter sprænger rammerne fra messen for to år siden. Det ser jeg som et tegn på, at energieffektivitet og klimahensyn er rykket højere op på den energipolitiske dagsorden, siger Willy Goldby.

Et af særarrangementerne på El & Teknik 2008 bliver et seminar om fibernet, hvor direktør Ebbe Seligmann fra Syd Energi krydser klinger med administrerende direktør Jens Alder fra TDC. Messekoordinator Thomas Lykke Pedersen fra Dansk Energi påpeger, at der ligger enorme vækst- og eksportmuligheder i informationsteknologi.
- Informations- og kommunikationsteknologien er nu drivkraften bag 50 % af væksten i EU. Hvis Danmark skal indtage en førerposition, så forudsætter det, at danskerne får adgang til meget hurtigere internet, end tilfældet er i dag. Vi skal på omgangshøjde med de sydøstasiatiske lande, hvor fibernet er blevet den foretrukne adgangsvej, siger Thomas Lykke Pedersen.

El & Teknik 2008 omfatter alt inden for eldistribution, elmateriel, belysning og it/kommunikation. Messen åbnes af bestyrelsesformændene Asger Bruun-Christensen fra VELTEK og Poul Arne Nielsen fra Dansk Energi.

Kilde: Dansk Energi - http://www.danskenergi.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109