23948sdkhjf

Universal Robots og Bila i nyt samarbejde

Der er fortsat et kolossalt uudnyttet potentiale for at automatisere opgaver i den danske fremstillingsindustri med de fleksible robotarme fra Universal Robots. Derfor har robotproducenten valgt Bila som forhandler her i landet.
På hver eneste industriarbejdsplads i Danmark er der manuelle opgaver, som en fleksibel robotarm rentabelt kan gå ind og hjælpe medarbejderne med at optimere. Dette store uopdyrkede marked har Universal Robots nu betroet Per Kloster Poulsen at opdyrke. Han er robotproducentens nye area sales manager med ansvar for det nordiske og britiske marked.

- Vi har vurderet forhandlerstrukturen i hele regionen, og det viste sig at være et oplagt valg at indgå aftale med Bila. Vores erfaring er, at et knivskarpt fokus er altafgørende for succes med salg, og derfor er vi meget tilfredse med, at Bila her i 2015 har valgt at opbygge en helt ny division omkring lige netop det, vi står for: Fleksible, brugervenlige og samarbejdende robotter, siger Per Kloster Poulsen.

Robotter til integratorer og slutkunder
Bila kommer til at arbejde tæt sammen med det brede netværk af integratorer og maskinbyggere, der findes i Danmark. Når virksomheder implementerer UR-robotter i deres produktion, kan de således købe robotterne hos deres lokale leverandør, som bestiller dem hjem via Bila.

- Vi ser frem til et langsigtet partnerskab med Bila, som vil booste udbredelsen af UR-robotter her på hjemmemarkedet. Bilas stærke fokus på automation og deres succes er overbevisende, og det stemmer godt overens med vores høje vækstmål. Vi passer strategisk fantastisk godt sammen, og det er der en kæmpe synergi i, siger Per Kloster Poulsen, Universal Robots.

Håndplukket UR-robotekspert
I spidsen for den nye robotsatsning, Bila Robotics, står en stor kapacitet inden for UR-robotter; Nemlig Henrik Christensen, der dedikeret har arbejdet hos forskellige forhandlere med de nyskabende, danske UR-robotarme, lige siden den første model UR5 kom på markedet for syv år siden.

- Jeg glæder mig til – sammen med mine nye kolleger i divisionen – at vise både de små, mellemstore og store virksomheder, hvor mange opgaver fleksible letvægtsrobotter kan løse særdeles rentabelt, fortæller den nye market unit manager.

Bilas nye robotdivision er hjemmehørende i virksomhedens Hinnerup-afdeling. De mange brugere af UR-robotter i Danmark får samtidig adgang til et 40 mands landsdækkende serviceteam.

Startskuddet til det nye samarbejde mellem Universal Robots og Bila lyder den 1. januar 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141