23948sdkhjf

Zepto øger væksten med 37 % i første kvartal

I første kvartal 2008 præsterede Zepto en fremgang i omsætningen på 37 % sammenlignet med første kvartal 2007. Både omsætning og resultat er i overensstemmelse med budgettet.
Zepto offentliggjorde i går sit første kvartalsregnskab for 2008, hvor en omsætning på 50 mio. kr. er i tråd med virksomhedens forventning. Omsætningen steg 37 % i forhold til samme periode året før og kommer som følge af aggressiv markedsføring, samt Zeptos nye butikssatsning. Resultatet af den ordinære drift var som ventet på 56.000 kr.

I tråd med tidligere år vil de to sidste kvartaler være virksomhedens største både i omsætning og indtjening, men allerede i andet kvartal vil virksomheden forsøge at styrke væksten yderligere gennem sine stærke samarbejdspartnere.

- Vores fremgang i omsætning skyldes først og fremmest, at vi har opnået langt større anerkendelse og kendskab på både business og consumer markedet i Danmark. Dette skyldes ikke mindst, at vi har startet butikker på Fields og i Fisketorvet, som har muliggjort, at vi kan præsentere vores produkter for en ny og langt større målgruppe. Dette har i særdeleshed for vores LCD TV satsning medført en utrolig kraftig vækst, da kunderne nu også har mulighed for at se produkterne i vores butikker, siger Morten Kjærsgaard, underdirektør, Zepto Computers A/S.

I andet kvartal 2008 vil Zepto have fokus på at styrke samarbejdet med sine partnere inden for online- og retailbutikker i Danmark og resten af Europa.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189