23948sdkhjf

NRGi overtager lampefabrik

NRGi har af Dansk Generationsskifte købt 93 % af aktierne i virksomheden Lampas/Veksø, der producerer lamper, armaturer, affaldsspande, postkasser og andet gadeinventar.
NRGi’s formand Ulrik Kragh understreger, at købet styrker NRGi’s vision om, at selskabet skal hjælpe kunderne som kommuner, boligforeninger, erhvervsvirksomheder og private med energirigtig udendørsbelysning, så de får så meget ud af deres strøm som muligt.

- Et vigtigt argument i drøftelserne for opkøbet har været, at kommunerne og større bygherrer efterspørger flere totale løsninger med fokus på intelligente informationsstandere og belysning, der tilgodeser bymiljø, design og energieffektivisering. Med tilkøbet har NRGi fået en ny styrke, der gør koncernen i stand til på unik vis at tilgodese dette behov, siger NRGi’s koncerndirektør Flemming Grønskov.

Lampas/Veksø beskæftiger ca. 140 medarbejdere i Fredericia, selskabet har en robust indtjening og fortsætter sit virke under navnet Veksø. Den hidtidige direktør Jan Dam forsætter som direktør og beholder en mindre aktiepost i selskabet.

Han forklarer, at Lampas/Veksø har en vækststrategi både i forhold til hjemmemarkedet og eksport. For at støtte denne strategi er man i gang med at optimere og udvikle produktprogrammet på tværs af belysnings- og byrumsinventar. En del af produktstrategien er netop at tilføre produkterne mere teknologi og dermed få et stærkere afsæt i forhold til vækststrategien.

Kilde: Dansk Generationsskifte - http://www.danskgenerationsskifte.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065