23948sdkhjf

R&D gearer op

2014/2015 blev et investeringsår hos den østjyske ingeniørvirksomhed, der forventer yderligere vækst i indeværende regnskabsår.
Der har været fart på hos R&D de seneste år, og 2014/2015 blev ingen undtagelse. Godt nok faldt virksomhedens overskud før skat med 6,3 mio. kr. til 8,7 mio. kr., men tallene fortæller ikke den sande historie om udviklingen hos Hinnerup-virksomheden, fastslår CEO Steen Rosenstand.

- Hvis man kun kigger på tallene, så kan det se ud som om, vi stoppede op – det stik modsatte er tilfældet – R&D skiftede gear, forklarer Steen Rosenstand, og fortsætter:

- Vi åbnede to nye kontorer – et i Aalborg og et i Lindø Industripark. Vi styrkede ledelsen med tre nye ledere. Men allervigtigst så ansatte vi godt 20 dygtige ingeniører. Vi opbyggede vores kompetencer og ressourcer kraftigt indenfor testsystemer, offshore strukturdesign samt hydraulisk systemdesign.

Vækst over hele linjen
Virksomhedens bruttofortjeneste voksede i 2014/2015 med godt 1,2 mio. kr. til 42,1 mio. kr. R&D-direktøren understreger, at der i løbet af året har været vækst i alle fire forretningsområder; produktudvikling, udstyrsudvikling, testsystemer samt struktur- og håndteringsløsninger.

- R&D er en ”dobbeltforretning”. Vi arbejder både som rådgivere og som turn-key leverandør. Begge grene af vores forretning vokser. Vores leveranceforretning indenfor testsystemer vokser internationalt, vi har blandt andet fået en betydelig ordre til en ny kunde indenfor den tyske flyindustri, fortæller Steen Rosenstand.

Han forventer også vækst i 2015/2016 og fortæller, at man allerede kan se effekten af de investeringer, man har gjort i 2014/2015. Steen Rosenstand ønsker dog ikke at sætte tal på den forventede vækst, men han ser flere interessante vækstmarkeder.

- Det er meget delt marked, vi ser i øjeblikket. Olie og gas har det svært, og det er der også dele af fødevarebranchen, der har. Energisektoren ser vi som et vækstområde, men der er også mange inden for den traditionelle industri og maskinindustrien, som klarer sig rigtig godt.
Læs mere om: R&D
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078