23948sdkhjf

Intelligent Marking vil bygge op mod 100 robotter næste år

Den nordjyske iværktsættervirksomhed har netop ansat en medarbejder, der skal montere, samle og teste de selvkørende robotter.
Den nordjyske iværksættervirksomhed Intelligent Marking er netop flyttet fra 42 kvadratmeter til nye lokaler på 180 kvadratmeter. Flytningen sker blandt andet for at få plads til produktionen af markeringsrobotten – der er allerede forudbestilt en del robotter, som skal leveres i starten af det nye år.

- Vi har ansat en mand, der skal samle robotterne. Han starter i det nye år, og vi regner med, at vi kommer til at kunne samle en robot om dagen, når produktionen er indkørt, fortæller Andreas Ydesen, den ene af Intelligent Markings to stiftere.

Robotten består af en række komponenter fra underleverandører. Blandt andet bliver chassiset produceret hos nordjyske Mekoprint, mens de andre dele kommer fra både ind- og udland.

Opdaterer 60 gange i sekundet
I øjeblikket arbejder man på at få finjusteret det allersværeste i kunsten at opstrege alverdens fodboldbaner. Problemstillingen består i, at få robotten til at lave lige streger på en meget ujævn bane.

- Det har vi haft en del udfordringer med, men det er ved at være i hus nu. Vores gps-nøjagtig er på plus minus to centimeter, men robotten opdaterer 60 gange i sekundet, så man kan ikke se afvigelserne, fortæller Anders Ulrik Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078