23948sdkhjf

Mikrofon-producent går nye veje

Ny finansieringsform skal styrke musiker-til-tekniker forholdet gennem udviklingsfasen på Remic Microphones nyeste produkt.
Remic Microphones takler måden at designe mikrofoner til klassiske instrumenter anderledes end tidligere set. I stedet for at designe mikrofonen først og så tilpasse den til instrumentet arbejder Remic den modsatte vej rundt, så mikrofonens design bliver baseret på instrumentets basale behov.

Med den strategi vil Remic holde instrumentet i fokus og hver mikrofon er tro til lige præcis brugerens instrument.

Remics nyeste produkt, W3000, er en mikrofon til blæseinstrumenter. Det er en kondens mikrofon som benytter Remics egenudviklede teknologi PFM (Proximity Field Microphone). Den er designet til at blive monteret direkte på instrumentets bell.

Styrker brugernes inddragelse i processen
For at få penge til det nye produkt er mikrofonproducenten sprunget på crowdfunding-vognen. Om det valg forklarer stifter og CEO af Remic Microphones, Thorkild Larsen:

- Vi ønsker at involvere musikere, lyd teknikere og alle andre der elsker musik, i udviklingen af vores nye mikrofoner. Det handler om at styrke musiker-til-tekniker forholdet igennem udviklingens fasen og det vil vi gøre gennem crowdfunding platformen.

Crowdfunding skal også give mikrofonproducenten mulighed for at opnå et globalt publikum.

- Vi i Remic håber på at vi gennem crowdfunding kan give endnu flere musikere friheden til at performe og udtrykke deres kunst. Målet er simpelt, vi ønsker at finansiere værktøjerne til produktionen af vores seneste mikrofon, W3000, samt at øge den samlede kvalitet af musik og optræden.

Crowdfunding kampagnen vil bliver lanceret d. 5 januar 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079