23948sdkhjf

Sony Ericsson overhaler Motorola i år

En af verdens førende mobiltelefonanalytikere regner med, at Sony Ericsson allerede i år overhaler Motorola, som for øjeblikket er verdens tredjestørste mobiltelefonproducent.
Lige nu er Sony Ericsson verdens femtestørste producent, efter at man i forrige kvartal mistede fjerdepladsen til LG. Men Gartners mobiltelefonanalytiker, Carolina Milanesi, regner med, at Sony Ericsson atter kan indtage fjerdepladsen – ikke ved at skubbe LG væk, men ved at overhale Motorola der for øjeblikke indtager tredjepladsen. Det skriver DI.se.

- Jeg tror stadig, at Sony Ericsson kan genvinde sin position, men det kommer an på, hvordan det går for Motorola. Bare nogle få millioner telefoner skilte Motorola og LG i første kvartal. I kampen mellem Sony Ericsson og LG kan det blive Motorola, som bliver taberen. LG og Sony Ericsson kan indtage tredje- og fjerdepladsen, mens Motorola falder tilbage på femtepladsen, siger Carolina Milanesi til DI.se.

Hun regner med, at 2008 bliver et hårdt år for Motorola, og at omrokeringerne derfor kommer til at ske allerede i år. Hun forventer, at Sony Ericssons hovedmarked, der er salg af mellem- og højpristelefoner til det vesteuropæiske marked, vil genvinde sin styrke i år og slutte på niveau med 2007.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094