23948sdkhjf

Betalingsstandsning hos Rovsing-partner

SSBV-Rovsing arbejder på at afbøde konsekvenserne af en samarbejdspartners betalingsstandsning.
SSBV-Rovsings hollandske samarbejdspartner SSBV Space and Ground Systems B.V. er gået i betalingsstandsning. Det oplyser det danske selskab.

Det danske leverandør til rumfartsindustrien har købt visse produkter og knowhow fra SSBV Space and Ground Systems B.V., for hvilke der stadig foregår vidensdeling, og de to selskaber har fælles operationelle projekter.

- Ledelsen har gennem den seneste tid søgt at afbøde konsekvenserne af en eventuel SSBV Space & Ground Systems B.V. betalingsstandsning, og ledelsen arbejder videre på at sikre videreførelsen af de igangværende projekter, skriver Rovsing og fortsætter:

- Ledelsen er i positiv dialog med administrator om at overtage andre indtægtsgivende aktiviteter fra SSBV Space and Ground Systems B.V., som kan indebære en øget omsætning og indtjening for SSBV Rovsing A/S i de kommende år.

SSBV-Rovsings forventninger til indeværende regnskabsår er ikke ændret som følge af SSBV Space and Ground Systems B.V.’s betalingsstandsning, men usikkerheden relateret til forventningerne er øget.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094