23948sdkhjf

Produktnyhed: Professionel nøglehåndtering

Nu tilbyder Digana-Taximat A/S løsninger for professionel nøglehåndtering, som giver fuldstændig oversigt over hvem, der har anvendt bestemte nøgler og/eller værdigenstande på hvilke tidspunkter. Rapporter kan let udskrives via netværk eller sendes som e-mail til udvalgte modtagere.
Proxsafe er en intelligent løsning for administration og opbevaring af nøgler og værdigenstande i sikrede områder. Proxsafe Maxx nøgleskabet har 32 nøglepositioner bag et automatisk rullejalousi. Med sit stilrene design passer det i alle områder. Hver nøgle er fastgjort sikkert til en elektronisk key-tag. Denne key-tag låses fast i skabet, hvor dens kode aflæses.

Kabinettet betjenes fra en brugerterminal. Terminalen identificerer brugeren og verificerer dennes nøglerettigheder. Ved korrekt autorisation åbnes kabinettet, og den/de nøgler brugeren har rettighed til lyser op og er samtidig frigivet. Når en nøgle skal tilbageleveres, lyser den korrekte position, hvilket forhindrer fejlplacering.

Det automatiske rullejalousi beskytter kabinettet mod uautoriseret adgang. Jalousiet er meget holdbart, og garanteret til mindst 100.000 åbne/lukke cyklusser. Lukkemekanismen har indbygget føler, som forhindrer, at fingre eller andet udstyr kommer i klemme og bliver ødelagt. Den indbyggede batteribackup sikrer, at kabinettet også kan anvendes i tilfælde af strømsvigt. Forsøg på manipulation eller demontering af kabinettet er overvåget med alarmkontakter.

Proxsafe findes i mange varianter; fx større eller mindre eller med skuffer til opbevaring af andre værdigenstande som mobiltelefon eller kamera.

Kilde: Digana-Taximat

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078