23948sdkhjf

Dansk lydfirma vil være verdens ubestridt førende

Nye investeringer gør det lettere for Dynaudio at tiltrække de bedste hoveder fra hele verdenskoret.
Verdens klogeste inden for lyd skal arbejde i Skanderborg. Sådan lyder den ambitiøse udmelding fra højttalerfirmaet Dynaudios udviklingsdirektør, Jan Abildgaard Pedersen, til tv2oj.dk.

Særligt firmaets nye test- og udviklingscenter, som bliver opført i Skanderborg, vil underbygge den højtstræbende målsætning:

- Med de nye bygninger og faciliteter, der bliver på absolut verdensniveau, bliver det endnu lettere for os at rekruttere de bedste hoveder inden for lyd. Ikke bare fra Danmark, men fra hele verdenskortet. Allerede i dag har vi folk fra Sydafrika, Frankrig, England og Kina. Vores ambition er at blive verdens ubestridt førende lydfirma. Vi er ejet af et kinesisk firma med 42.000 mand, som er det største kinesiske lydfirma overhovedet. De har simpelthen sagt, at jeg har fået ansvaret her i Skanderborg for at opbygge et center of excellence inden for akustik. Det vil sige, inden for den helt store koncern GoerTek skal der være lead house inden for lyd her i Skanderborg, siger Jan Abildgaard Pedersen til tv2oj.dk.

Dynaudios nye test- og udviklingscenter bliver 1.600 kvadratmeter i tre etager og kommer til at indeholde nogle af Europas mest avancerede målerum. . Bygningen opføres på Sverigesvej ved Dynaudio’s hovedsæde, og selve byggeriet opstartes i denne måned. Indflytning forventes i december 2016.

Original artikel: http://www.tv2oj.dk/artikel/288791:Skand...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094