23948sdkhjf

Forstærket salgsorganisation skal give fremgang hos Danimex

På få år er der skåret adskillige millioner af omsætning og overskud hos Danimex på grund af hårdere konkurrence, men nu er den sønderjyske virksomhed klar til at gå til modangreb.
I 2007 kom Danimex ud med et overskud på 4,5 mio. kr., og dermed er der lang vej op til rekordresultatet fra 2004, hvor bundlinjen viste et plus på mere end 25 mio. kr. Også på omsætningssiden har man haft bedre dage. I 2007 endte man på 165 mio. kr. – et pænt stykke fra de 231 mio. kr. man omsatte for i 2004. Det skriver Erhvervsbladet.

- Priskonkurrencen er blevet langt hårdere, efter at konkurrenter i lande, hvor omkostningerne typisk er langt lavere end her, har fundet ud af, at de kan lave noget af det samme som os. Vi bevarer dog vores hovedkvarter i Sønderborg, idet vi herfra kan levere den bedste service, udtaler administrerende direktør Jytte Kaufmann Thomsen til Erhvervsbladet.

Hun understreger dog, at en del af tilbagegangen skyldes, at den sønderjyske producent af kommunikationsløsninger ikke har været fuldt bemandet på salgssiden, men nu er virksomhedens salgsorganisation blevet udvidet med både danske og udenlandske sælgere – blandt andet har man ansat tidligere administrerende direktør hos Lodam Electronics, Kristian Strand, til at varetage ansvaret for salg og forretningsudvikling. Derfor regner Jytte Kaufmann Thomsen også med en vækstrate på 15-20 % i 2008.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125