23948sdkhjf

Mermaid nedjusterer

Købet af Acrossmedia A/S sidste år har ikke medført den forventede udvikling i salget på den korte bane, og Acrossmedia´s tidligere ledelses forventninger til 2008 har vist sig for optimistiske.
Mermaid ændrer derfor sine forventninger til regnskabsåret 2008 således, at den forventede omsætning ændres fra 66-74 mio. kr. til 50-55 mio. kr. samt det tidligere forventede EBITDA-resultat ændres fra 6-8 mio. kr. til 0-2 mio. kr.

Dette har samtidig medført en ændring af den oprindelige købesum af Acrossmedia således, at den endelige købesum udgør 12.692.500 kr. Købesumsreguleringen har fundet sted.

- Desuagtet reguleringen af købesummen ser ledelsen allerede nu klare fordele ved købet af Acrossmedia A/S . Specielt på indholdssiden opleves en stærk fremgang, som er i tråd med selskabets salgsstrategi, hvorved der sikres en tilbagevendende omsætning, skriver Mermaid i en fondsbørsmeddelelse.

Ledelsen er også stadig af den overbevisning, at markedet fortsat har et stort potentiale, hvilket underbygges af en stærk pipeline og en stor interesse fra nye kundemuligheder.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078