23948sdkhjf

BB Electronics investerer yderligere i robotterne

Med en ny robotcelle giver Horsens-virksomheden plads til produktion, der ikke kun er høj volumen.
BB Electronics investerer yderligere penge og ressourcer i robotterne på fabrikken i Horsens.

Produktionen bliver udbygget med en generisk robotcelle, der kan omstilles til forskellige produkter og opgaver. Det giver BB Electronics noget mere, end virksomheden hidtil har kunnet tilbyde, forklarer Head of Sales, Susanne Schaldemose til Electronic Supply.

Med andre ord vil der kunne køre flere forskellige produkter fra flere kunder i samme robotcelle. Det åbner op for, at der ikke behøver være tale om høj volumen produkter.

Nytænker automatisering
- Det robot setup, der har været hidtil, er langt hen ad vejen skræddersyet til én kunde med bestemte produkter. Nu arbejder vi hen mod, at det ikke er ekstremt høj volumen der skal til for at automatisering kan betale sig. Den nye robotcelle opbygges således, at vi en dag kan køre for én bestemt kunde og den næste dag for en anden, siger Susanne Schaldemose.

Investeringen er foretaget, inden der er fuld belægning på robotcellen, men bunder i en klar, strategisk beslutning

- Udviklingen skal også bæres af EMSerne og ikke kun af kunden, der skubber på. Så vores tilgang og beslutning er at det er ét af BB’s kerneområder, hvor vi er teknologisk førende og hvor vi virkelig kan tilføre yderligere værdi i markedet til gavn for kunderne, fortæller Susanne Schaldemose om bevægegrundende.

Gør det selv
I forbindelse med udbygningen af produktionen har BB Electronics også valgt at investere i egne ressourcer, der tager vare om de nye opgaver.

- Grundstrategien er, at vi er en vidensvirksomhed inden for produktion med mulighed for også at tilbyde low cost i høj kvalitet fra Horsens. Derfor køber vi det ikke ude i byen. Det er simpelthen en kerneaktivitet, som vi skal kunne selv, understreger Susanne Schaldemose.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093