23948sdkhjf

ETK EMS etablerer ny fabrik

Elektronikproducenten mere end fordobler kapaciteten med endnu en fabrik i Thailand.
ETK EMS’ faciliteter i Thailand har fået vokseværk. Derfor har elektronikproducentens ledelse besluttet at etablere yderligere en fabrik ved siden af den nuværende i Rayong.

- Den store erkendelse og opbakning vi har modtaget fra både eksisterende og nye kunder gør, at vi indenfor en meget overskuelig tid ikke længere kan fastholde den ryddelige og strømlinede produktion som kendetegner ETK EMS’ produktionsfaciliteter, herunder også produktionen i Rayong, Thailand. Derfor er beslutningen nu taget og underskriften er sat på aftalen, fortæller Torben Drejer, COO og partner hos ETK.

ETK EMS flere nye kunder på vej ind. Et par af dem er ifølge sales & marketing manager Bo Kruse kunder, som har kapituleret overfor produktion i Kina.

Dobbelt op på kapaciteten
Med den nye fabrik vil ETK EMS mere end fordoble kapaciteten. Det giver plads til, at de mange kunder, som udover PCBA produktion ønsker, at ETK EMS er deres samarbejdspartner med box build og test samt logistikstyring og forsendelse direkte til kundernes slutkunder.

Det nuværende fabrik bliver ren PCBA fabrik og vil blive udvidet med yderligere maskinpark, når fabrik nummer to er blevet indviet. Den nye fabrik bliver til back end produktion, altså box build, test, højvarelager samt færdigvarelager og shipping, oplyser Torben Drejer til Electronic Supply.

Fabrik nummer to i Rayong får plads til yderligere 300 medarbejdere samt 100 mere i den nuværende efter udvidelsen.

Sigter mod 250 ansatte i Thailand
Ud over at produktionskapaciteten bliver mere end fordoblet, får ETK EMS også fordoblet administrationsfaciliteterne, så der er plads til de back office funktioner, som fra Thailand assisterer med at betjene fabrikkerne i Skanderborg og Frederikssund. Funktioner indenfor indkøb, expediting, BOM oprettelse, bogholderi samt flere tekniske funktioner supplerer fra Thailand de lokale kollegaer i Danmark, så der kan arbejdes på opgaver 16 timer i døgnet. Dette set-up giver ifølge Torben Drejer god hastighed og support på prototyper.

Den nye fabrik forventes klar til brug i starten af andet kvartal 2016.

ETK EMS overtog med indgangen til 2012 faciliteterne i Thailand og har siden mere end tidoblet i omsætning. Fabrikken i Rayong rundede i sidste regnskabsår 160 medarbejdere. Medarbejderstaben forventes at nå i nærheden af de 250 inden udgangen af 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109