23948sdkhjf

Elmatica kalkulerer med 30-40 procent vækst

Printkortleverandøren er slået ind på vækstsporet.
Spirende fremgang i den danske elektronikindustri sætter sig præg på Elmaticas 2015-regnskab. Salget af printkort til EMSere, udviklingshuse og slutkunder gav vækst på både top- og bundlinjen, som stod skrevet med fine sorte tal.

Selvom det stadig er tidligt i 2016-regnskabsåret er forventningen klar hos underleverandøren: Markedets takt og udvikling tyder på stor vækst igen i år.

- Vi kalkulerer med 30 til 40 procent
God forretning i ESA-godkendelse
De kommende år har Elmatica store forventninger til space-området.

Partnerskab med britiske Invotec Group, en af de blot fire printfabrikker i Europa, der er godkendt som leverandør til den europæiske rumfartsorganisation, sikrer Elmatica salg til flere danske rumfartsfirmaer.

- Der er en pæn fremgang inden for space-området, som naturligvis påvirker vores salg positivt på det danske marked, oplyser Torben Hajslund.
i salgsvækst. Vi har landet store ordrer hos eksisterende kunder, og en del nye kunder er kommet ind, som først viser et salg i 2016, siger country manager Torben Hajslund til Electronic Supply.

Den pipeline af nye kunder, han knytter optimismen til, ventes at blive til salg allerede i år. Andre er det mindre sikkert, hvornår udkrystalliserer sig til Elmatica-salg. Efter et godt 2015 er konklusionen dog klar:

- Vi er på et vækstspor, som vi tror og håber på vil udvikle sig gunstigt i 2016.

Efter otte år med eget hovedsæde i Danmark og imponerende 45 års jubilæum for koncernen giver det også grund til at tro, at Elmatica holder ved lang tid endnu.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.99