23948sdkhjf

Vestas-spidser politianmeldt

Nøglepersoner hos Vestas misbrugte retssystemet for at forhindre tidligere finansdirektør Henrik Nørremark i at finde et nyt job, lyder nye anklager.
Nuværende og tidligere topfolk hos Vestas er blevet politianmeldt. Bag anmeldelsen står den tidligere finansdirektør Henrik Nørremarks chefundersøger, Jeffrey Green. Det skriver Børsen.

Det nye kapitel i sagen mellem den fyrede finansdirektør og Vestas har været længe undervejs. Chefundersøgeren har gennem flere år indsamlet beviser for, at Vestas-toppen brugte politiet og – den nu frafaldne – politianmeldelse til at forhindre Henrik Nørremark i et finde beskæftigelse hos et konkurrerende firma.

Politianmeldelsen, som ifølge Børsen går på bevisforvanskning og bortskaffelse af beviser, er møntet på Vestas nuværende formand Bert Nordberg samt tidligere administrerende direktør Ditlev Engel og eksformand Bent Carlsen. Også vindmølleselskabets revisor PwC og advokatkontor Gorrissen Federspiel, Klaus Søgaard er omtalt i anmeldelsen.

Ud over politianmeldelsen kommer der også en klage over SØIK (Bagmandspolitiet) for at have set bort fra beviser, der var til Henrik Nørremarks fordel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1