23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag kan du læse om nye folk hos LS Control, Prevas og Strongit.
LS Control
LS Control har genansat Gitte Brendstrup i indkøb og logistik, hvor hun indgår i Logistikteamet.

Charlotte R. Nielsen er ansat som økonomiansvarlig og vil varetage bogholderi med mere.

Prevas
Prevas har ansat Mechanical Developer, Tor Dam Eskildsen, til afdelingen i Aarhus. Her bliver han del af afdelingen for Mechanical Engineering.

Tor er nyuddannet maskiningeniør på Aarhus School of Engineering og læser M.Sc. i Technology based Business Development i Herning. Han har kompetencer indenfor produktudvikling, FEM, LabView, SolidWorks og maskintekniske beregninger.

Strongit
Strongit har pr. 1. april ansat Henrik Nielsen (46) som områdeansvarlig for det nye forretningsområde automation. Henrik Nielsen skal være en væsentlig drivkraft i opbygningen af det nye forretningsområde med sin mange årige tekniske erfaring på området. Dette i samspil med firmaets allerede etablerede kommercielle set-up.

Henrik Nielsen har mere end 20 års erfaring fra automationsområdet med et CV der bl.a. omfatter automation af proces og logistik systemer. Elektrisk design af installationer og tavler til on/offshore udstyr. Risikovurdering, opstart og validering af systemer. Henrik varetager alt fra systemudvikling, SW og HW udvikling, rådgivning omkring CE-mærkning samt andre lovgivningsmæssige forhold.

Senest har Henrik arbejdet som senior konsulent hos Dansk Ingeniør Service, og tidligere været beskæftiget hos Cowi og Semco Maritime som senior ingeniør indenfor design af instrumentering og automationsløsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094