23948sdkhjf

B&O-formand: Nedjusteringer går ud over troværdigheden

Gårsdagens nedjustering fra B&O har atter fået analytikerne til at rette en hård kritik mod Struer-virksomheden, og bestyrelsesformand Jørgen Worning erkender, at de mange nedjusteringer går ud over troværdigheden.
I går meddelte B&O, at man, blandt andet på grund af en usikker markedsudvikling, havde valgt at nedjustere forventningerne til årets overskud. Dermed er det tredje gang i år, at B&O nedjusterer, og det har fået flere analytikere til at hævde, at den danske elektronikproducent har et troværdighedsproblem. Og B&O’s formand Jørgen Worning er, ifølge Berlingske Business, ikke uforstående over for kritikken.

- Troværdigheden falder, når udmeldingerne ikke holder. Den eneste måde, vi kan opbygge troværdigheden igen er ved at levere det, vi siger. Men i denne situation er den økonomiske udvikling kommet bag på alle, herunder landets førende økonomer, udtaler Jørgen Worning til Berlingske Business.

Han afviser dog, at B&O vil være mere forsigtige, når man i fremtiden skal udmelde de økonomiske forventninger, men at man som altid forsøger at vurdere udviklingen realistisk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.814