23948sdkhjf

Kapitalfond klar til milliardinvesteringer i vindmølleindustrien

Det århusianske investeringsselskab Evo har oprettet en særlig fond, der skal opkøbe danske underleverandører til vindmølleindustrien.
Der er masser af vækst i vindmøllebranchen for øjeblikket, og den vækst vil det århusianske investeringsselskab Evo forsøge at udnytte. Helt konkret har man nu oprettet en særlig fond, der har fået navnet Evo Energy, som udelukkende skal koncentrere sig om opkøb af danske underleverandører inden for vindmølleindustrien. Det skriver Børsen.

- Vores mål er at købe underleverandører til vindmølleindustrien for 3-4 mia. kr. over de næste tre-fire år. I år er det vores mål at overtage en-to virksomheder, udtaler Jesper Øhlenschlæger, der er seniorpartner i Evo, til Børsen.

Når der er oparbejdet en tilstrækkelig stor portefølje af vindmølleunderleverandører i fonden, er det planen, at Evo vil forsøge at høste en række synergieffekter, blandt andet ved at oprette et fælles forskningscenter og en overordnet koordination af samarbejdet mellem selskaberne. Evo ejer i forvejen de to underleverandører Welcon og Dencam, og begge disse selskaber vil blive flyttet over i den nye fond.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08