23948sdkhjf

Ny hæder til Rutronik

Rutronik Elektronische Bauelemente har fået overrakt medaljen "Den bedste distributør i 2007" fra Telit.
Med denne medalje bliver Rutronik hædret af den Italienske producent af GSM-moduler, som den distributør med den største vækst i 2007. Igen i år har Rutronik opnået topresultater med Telit´s produkter.

Alene i første kvartal af 2008 har Rutronik opnået 80 % af hele sidste års omsætning med hensyn til produkterne fra Telit. På verdensplan er Telit den tredje største leverandør af Wireless M2M Modules og har et paneuropæisk samarbejde med Rutronik.

Ifølge Rutronik så er årsagen til dette succesfulde resultat; Telits teknisk avancerede produkter, det vidtspændende europæiske samarbejde mellem Wireless udviklingscentre, den direkte kontakt til produkteksperterne hos leverandørerne og ligeledes den vedvarende træning af de ansvarlige FAE´s fra Rutronik af Telit.

Ydermere, så er Rutronik i stand til at placere sig som en af de førende Wireless-distributører i dette rådgivningskrævende segment gennem en række fælles europæiske Wireless-seminarer. Udover Telit består leverandørerne af Wireless produkter blandt andet af Fastrax, Free2Move, Infineon, Microchip, Nordic Semiconductor, RF Digital, Vishay, Tyco, ST Microelectronics, Telic og Hirschmann.

Medaljen "Den bedste distributør i 2007" anerkender det succesfulde samarbejde mellem Rutronik og Telit, som er baseret på ambiøse mål.

- Det er vores mål at blive én af de førende distributører på Wireless-markedet, udtaler Thomas Rudel, salgs- og marketingdirektør fra Rutronik.

- For at opnå dette er det absolut nødvendigt med stærke partnere. Med Telit har vi fundet en producent, hvis langsigtede strategi er at blive nummer et M2M producent, hvilket er i perfekt linie med vores mål.

Vækstmarkedet Wireless M2M
I 2008 forventer Rutronik en andel af det totale Wireless marked på 50 % for M2M produkter. Flere stabile GPRS forbindelser og nye highspeed teknologier, som EDGE og UMTS, åbner nye markeder, som vil fortsætte med at styrke M2M segmentet i de kommende år.

Selv nu, hvor Telit er én af nøgleproducenterne på markedet, registreres der en vækst på mere end 30 %. I modsætning til andre producenter udvikler Telit Wireless-produkter specielt til M2M markedet. Takket været deres brede teknologiske spektrum fra GSM/GPRS via CDMA, EDGE, 3G/UMTS til Telits egen GSM protokol, har den Italienske leverandør mulighed for at bringe nye produkter hurtigt på markedet.

Teknisk support hos distributøren
Rutronik ønsker at tilbyde sine kunder optimal teknisk support for brugen af Telit løsninger. For at underbygge dette har Rutronik i samarbejde med Telit udviklet omfattende tekniske træningsprogrammer for både GSM/GPRS modulerne og de tilhørende udviklingsværktøjer. Træningsprogrammer som mange af Rutroniks FAE´er over hele Europa allerede har fuldført.

- Vi ønsker, at vore kunder skal være blandt de første til at drage fordel af nye teknologier, opdage markedstrenden i første fase og anvende dem bedst muligt, fremhæver Lars Mistander, Chef for Wireless Development Center.

- Vi lægger stor vægt på at være i tæt kontakt med kunderne. Af denne årsag investerer vi yderligere i en effektiv paneuropæisk salgs- og marketingsorganisation for Wireless-produkter.

Udover at yde teknisk ekspertise vil Rutronik som en broadline-distributør også tilbyde aktive, passive og elektromekaniske komponenter, displays og embedded boards samt en omfattende Wireless-portefølje. Dette gør, at kunden kan købe perfekt tilpassede komponenter fra en enkelt kilde og dermed drage maksimal fordel af synergierne i applikationerne.

Kilde: Rutronik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078