23948sdkhjf

Vestas er taget på festival

Verdens største vindmølleproducent vil forsøge at forbedre sit image blandt unge på Danmarks smukkeste festival i Skanderborg.
Selv om det nok er vand, i form af heftige regnskyl, der fylder mest i festivaldeltagernes bevidsthed i disse dage på Skanderborg Festival, prøver Vestas alligevel at slå et slag for et andet af naturens elementer; nemlig vind. Og det er der en helt bestemt grund til. Randers-virksomheden arbejder nemlig på at forbedre sit image blandt de unge, der i fremtiden skal føre virksomheden videre. Det skriver Randers Amtsavis.

- Vi skal rekruttere mange unge mennesker til job i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at de får kendskab til os, og gerne på en uhøjtidelig måde som her. Innovation handler om at finde på noget nyt, og så nytter det ikke at være al for traditionsbunden, siger Vestas’ kommunikationschef Tina Ebler.

Til formålet har Vestas, i samarbejde med Innovation Lab i Århus, opstillet en syv meter høj vindmølle på festivalen, åbnet ”Vind Vind Baren” og transformeret et mølletårn til en tunnel, i hvis indre der projiceres billeder.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156