23948sdkhjf

Nye agenturer skal øge omsætningen hos Dansk Microbølge Teknik

Den nordjyske virksomhed har overtaget en række agenturer fra Norad, og det betyder øget fokus på vækst i de kommende år.
Det har gennem et stykke tid været et stort ønske hos Dansk Microbølge Teknik i Sæby at sætte yderligere fart på væksten, og med overtagelsen af en stor del af Hjørring-virksomheden Norads agenturer er vejen banet for solid fremgang i de kommende år.

- Jeg har gennem nogen tid forhandlet med Dansk Microbølge Teknik i Sæby, som jeg har samarbejdet med i mange år, og det er mig en glæde, at DMT har overtaget Norads forretning indenfor landmobil radio, marineradio og flyradio samt Procom-distributionen og vores tekniske serviceværksted, udtaler Svend Sørensen fra Norad.

Hos Dansk Microbølge Teknik ser man store muligheder i de nye agenturer. Udover Procom er det Icom, Vertex Standard, Standard Horizon, Yaesu, Motorola, Davis, Niros, Danita, Kenwood og Jeppesen Marine, man nu har fået ind i sortimentet.

Ung virksomhed i vækst
Dansk Microbølge Teknik omsætter i dag for et tocifret millionbeløb, og ifølge salgschef Ole Knudsen forventes omsætningen at blive øget med 50 % i 2009.

- Vi er et ungt team, og vi vil være større, så derfor ser vi også de nye agenturer som en positiv fremgang for virksomheden. Vi har længe ønsket at ekspandere for derigennem at være i stand til at gøre endnu mere for vores kunder, forklarer Ole Knudsen.

- Igennem en årrække har vi kunnet tilbyde vores kunder en mængde ydelser inden for wlan antenner, koax kabler, koaxstik og tilbehør, og med de nye agenturer kan vi nu tilbyde en række totalløsninger inden for kommunikation, slutter Ole Knudsen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.578