23948sdkhjf

Lindpro får stor ordre

Danmarks største el-installatørvirksomhed Lindpro a/s glæder sig i disse dage sig over, at endnu en stor ordre er i hus. Ordren, der lyder på 58 mio. kr., er el-entreprisen i forbindelse med opførelsen af et nyt domicil for SEB Bank og Pension på Bernstorffs Plads.
Det nye hovedsæde er tilsammen med en mindre søsterbygning 25.000 etagemeter og opføres for at samle hovedparten af virksomhedens aktiviteter under samme tag og i tidssvarende rammer.

Omkring 650 af SEBs medarbejdere vil i fremtiden få arbejdsplads på Bernstorffs Plads.

Byggeprojektet omfatter to kontorhuse på i alt 25.000 etagemeter. I det ene samles 650 danske SEB-ansatte under samme tag og i tidssvarende rammer. Det andet kontorhus skal udlejes. Byggeriet er en væsentlig brik i et større puslespil, der skal forvandle det gamle godsbanegårdområde til en grøn og levende bydel.

Den nye ordre bringer en lang række af Lindpros kompetencer i spil. Lindpro udfører alle former for tekniske installationer, tele, netværkskabling, datanetværk og intelligente bygningsinstallationer i det nye hovedsæde, der forventes at stå færdig i 2010.

Der er tale om et højteknologisk byggeri, der stiller store krav til el-entreprisen – og det ser Lindpro som en udfordring.

- Vi glæder os naturligvis over endnu en gang at have fået el-entreprisen på et af tidens største og mest udfordrende byggeprojekter. Vi ser altid frem til at udnytte vores tekniske og håndværksmæssige kompetencer på udfordrende opgave som denne, siger Lindpros administrerende direktør Michael Højgaard.

Kilde: Lindpro a/s

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079