23948sdkhjf

GN Resound vil vokse i Indien

Den danske producent af høreapparater ser store vækstmuligheder i Indien, og derfor lancerer man nu en ny aggressiv vækststrategi.
Som et led i strategien har GN Resound nu overtaget hele datterselskabet GN ReSound India Private Ltd., som hidtil har været 51 % ejet af to indiske grundlæggere. Som direktør for selskabet har man udnævnt Andreas Geisinger, der har fem års erfaring fra GN ReSound India. Det skriver virksomheden i sit nyhedsbrev.

- I modsætning til forbrugerelektronikbranchen, hvor man kan få det seneste inden for teknologi, har den indiske høreapparatindustri hidtil tøvet med at gå over til digitale høreapparater. Det har vi tænkt os at lave om på, så inderne kan få de samme veltilpassede høreapparater af høj kvalitet, som europæerne og amerikanerne, og så vi kan vise, at GN ReSound er teknologisk førende, siger Andreas Geisinger.

Blandt andet vil man gennem efteruddannelse af audiologer forsøge at udvide kendskabet og interessen for de digitale høreapparater. Allerede tidligere på året har GN ReSound lanceret flere af virksomhedens nyeste apparater på det indiske marked, som ellers er præget af fem-seks år gammel teknologi. Målet er i løbet af de næste halvandet år at få 100 nye audiologer som kunder, og forventningen er, at man mindst vil fortsætte den kraftige vækst på 15-20 %, man har haft i Indien de seneste år.

Kilde: GN Store Nord - http://www.gn.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095