23948sdkhjf

Italiener skal fange danske elektronik-pirater

Den danske brancheforening Branchen Forbrugerelektronik vil jagte falske digitale tv-modtagere.
I 2009 bliver den sidste del af tv-sendenettet i Danmark digitaliseret, og i den forbindelse spår Branchen Forbrugerelektronik, at det vil blive attraktivt at sælge piratkopierede tv-modtagere. Derfor har man hyret italieneren Sandro Spina fra konsulentvirksomheden Sisvel til at jagte de brodne kar i branchen. Det skriver Børsen.

- Det initiativ, vi har taget nu, handler både om at sikre, at de danske forbrugere, får anskaffet sig bokse, der fungerer som de skal i forhold til den vedtagne kommende tv-standard, men også at den etablerede radio- og tv-faghandel ikke bliver udsat for unfair konkurrence fra diverse piratforhandlere, der dukker op på markedet og sælger et stort parti digital-bokse til en lav stykpris, men uden sikkerhed for indholdet, siger Niels Jørgen Langkilde, branchedirektør i Branchen Forbrugerelektronik, til Børsen.

Den italienske piratjæger er blandt andet kendt for at alliere sig med toldmyndighederne for herigennem at kunne kontrollere fx skibslaster for den ulovlige elektronik. I forbindelse med tv-modtagerne vil der ligeledes være fokus på MPEG4-teknologien, som der skal betales royalties for.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062