23948sdkhjf

Stor fremgang hos Brady

Opmærkning af elektronik, kabler og installationer er i kraftig vækst i øjeblikket. Det mærkes hos Brady A/S i Odense, som igen i år kan præsentere en tocifret vækstrate.
Væksten skyldes i høj grad øgede krav til specielle materialer samt ikke mindst viden om materialernes anvendelse i forskellige industrielle miljøer.

Brady A/S, der er en del af den internationale Brady Corporation, har afsluttet et flot regnskabsår. Det viser en stigning i salg på 12 % i 2007, og dermed fortsættes den positive tendens fra sidste år, hvor stigningen var på hele 17,5 % i forhold til 2006. Den positive tendens forventes at fortsætte i det kommende finansår, hvor en række tiltag inden for support og logistik er sat i værk.

Væksten skyldes i høj grad fokusering på et stort produktsortiment og fokus på særlige områder inden for industriel opmærkning. Det er eksempelvis specialiserede produkter til elektronikbranchen, byggebranchen, vindmølleindustrien og offshore, som i Danmark har gjort Brady A/S til en velrenommeret og veletableret virksomhed.

Særligt har Brady A/S som leverandør af installationstekniske produkter til tavlebyggere og elinstallatører bidraget til at styrke kundernes konkurrenceevne med professionelle opmærkningssystemer.

Kilde: Brady A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125