23948sdkhjf

DSE A/S indgår kontrakt med stor finsk elektronikproducent

Teknologivirksomheden DSE A/S i Horsens, har modtaget en ordre om levering af komplette testsystemer til en stor finsk elektronikproducent.
Ordren, er den første store ordre fra en producent i Finland, hvorved DSE A/S endnu engang viser sin position som værende blandt de førende testhuse i Skandinavien indenfor avancerede testsystemer.

Valget af DSE
Ordren omfatter levering af flere komplette testplatforme, som blandt andet skal anvendes til producentens afdeling i Ungarn.

- Valget af DSE skyldes, at vi besidder de rette kompetencer indenfor komplekse testløsninger som kræves, samt den fysiske nærhed til de afdelinger hos produktionens sites, som DSE skal arbejde tæt med, fortæller Jørgen Kjærsgaard, Salgschef hos DSE A/S.

Strategien på det skandinaviske marked er lykkedes
DSE har gennem de seneste år satset kraftigt på det Skandinaviske marked, ”og strategien er lykkedes”, fortæller Jørgen Kjærsgaard.

- Årsagerne hertil skyldes blandt andet, at vi er blevet mere markedsorienterede med fokus på kundernes behov, støttet op af en solid salgsindsats og support på alle markederne. Dertil kommer vores valg af strategiske samarbejdspartnere som Göpel indenfor Boundary Scan, Virinco indenfor statistikløsninger samt Tescom og GPS Prüftechnik indenfor fixturløsninger.

Navnet DSE giver genlyd
- Alt sammen har det bidraget til vores succes på det skandinaviske marked. Og vores forventninger til det skandinaviske marked er fortsat store. Der ligger fortsat mange elektronikproducenter i Norden, som har behovet for større komplette testsystemer, og navnet DSE er allerede begyndt at give genlyd, afslutter en glad Jørgen Kjærsgaard.

Ordren til den finske elektronikproducent skal leveres efteråret 2008.

Kilde: DSE A/S - http://www.dse.dk

Læs mere om: DSE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094