23948sdkhjf

Danova i nyt udviklingsprojekt

Hos Danova er man konstant opmærksom på projekter, der kan udvikle virksomhedens forretning inden for procesinstrumentering. Senest har virksomheden indledt et samarbejde med Strøm Hansen om udvikling af komplette løsninger til overvågning af tanke.
Skanda A/S har allerede afprøvet denne automatiseringsløsning, og de regner med at overgå til denne teknologi på flere af deres tanke. En radar og en niveauvagt udstyres på tanken, så der konstant er nøjagtig kontrol med indholdet.

Danova, der har leveret udstyret, har specialiseret sig inden for rådgivning og salg af radarer, ultralyd, kapasitiv, roterende og vibrerende meldere til olie, gas, cement, korn & foderstoffer, plastik, vand & spildevand. Virksomheden blev grundlagt af Ole V. Andersen tilbage i 1989, men han gik på pension i januar 2007 og i dag står sønnen Jan Bidsted ved roret.

Han har siden generationsskiftet arbejdet med en del videreudviklinger. Danova har blandt andet lavet en radarløsning til 1100 grader varm klinkekøler til FLSmidth A/S og har desuden lavet flere løsninger til Statoil Raffinaderiet i Kalundborg, eksempelvis en radar til 250 grader varm råolie i et bypass på vakuumtårn samt niveaumåling af vand i afsalter.

Tester for Siemens
Danova er som det eneste ikke-ejede Siemens-selskab med i et udviklingsteam i den store elektronikkoncern. Danova er her med til at teste nyt udstyr, eksempelvis når der udvikles nye radarer.

De fleste af Danovas produkter vil kunne opleves på Automatik 08, der løber af stabelen i Brøndbyhallen den 2.-4. September. Du kan besøge Danova på stand B1066.

De omtalte radarer findes i typerne:
  • LR 460 – der måler fra 0-100 meter på faste stoffer
  • LR 260 – der måler fra 0-30 meter på faste stoffer
  • LR 250 – der måler fra 0-20 meter i flydende stoffer/væsker

I vækst
Det går for tiden rigtig stærkt for den lille virksomhed, der i dag tæller seks medarbejdere. Og der er store ønsker om inden for den nærmeste fremtid at kunne udvide staben med nye kollegaer.

- Vi mangler i stor grad sælgere med en teknisk baggrund som eksempelvis automatikmekaniker eller elektriker. Vi vil gerne kunne servicere vores kunder med kompetent rådgivning på stedet, og det kan vi kun, hvis vores sælgere har den nødvendige viden med i rygsækken, forklarer Jan Bidsted.

- Det er svært at finde kvalificerede profiler, men vi håber på at kunne ansætte minimum tre mand inden så længe, lyder ønsket fra ejerlederen.

Læs mere om Danova på www.danova.dk
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.782