23948sdkhjf

Ny rekordordre til B&O

B&O har indgået en omfattende aftale om leverance af audio- og videoudstyr til ejendomsudviklingsselskab i Dubai.
Ordren beløber sig over de næste tre år til mindst 50 mio. kr. Aftalen, der er B&O’s største enkeltordre til dato, er indgået med et ejendomsudviklingsselskab med base i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater. Der er tale om en strategisk partnerskabsaftale, hvor B&O og Dubai-selskabet over de næste tre år i fællesskab vil gennemføre forskellige ejendomsprojekter i den absolutte topklasse.

- Vores nye partner arbejder med en række omfattende ejendomsudviklingsprojekter inden for blandt andet beboelse og kontorfaciliteter i det mellemøstlige område. Tanken med partnerskabet er, at B&O skal levere audio-, video- og andet B&O-udstyr til en række af disse projekter, siger Karl Kristian Hvidt Nielsen, der er President & CEO i B&O.

I løbet af kalenderåret 2009 forventes de første projekter realiseret i samarbejdet mellem B&O og Dubai-selskabet. For Struer-virksomheden er der tale om et gennembrud på et af verdens mest eksklusive og hastigst voksende ejendomsmarkeder.

- Vi har de seneste måneder intensiveret vores fokus på og vores salgsorganisation i Dubai, og jeg betragter denne aftale som en bekræftelse på, at den satsning er rigtig, siger Karl Kristian Hvidt Nielsen.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157