23948sdkhjf

kk-electronic a/s investerer i fremtiden

kk-electronic er en virksomhed, der fokuserer på effektiv frembringelse og anvendelse af energi gennem pålidelige og funktionelle styringsløsninger.
Virksomheden henvender sig primært til firmaer og industrier, der beskæftiger sig med teknologier indenfor vedvarende energi og miljø (det såkaldte cleantech marked), og hvor kk-electronic kan bidrage med world-wide løsninger, der styrer, regulerer og overvåger processerne.

kk-electronic har mere end tre årtiers erfaring indenfor ovennævnte områder og råder over en stor og velkvalificeret medarbejderstab med megen erfaring og kompetencer indenfor udvikling og produktion af komplette styresystemer indeholdende effektelektronik og - regulering, kundespecifikt embedded hardware og software, som via avanceret testsystemer løftes til den ønskede kvalitet.

Dertil hører naturligvis også et moderne produktionsapparat, hvorfor kk-electronic’s elektronikdivision i foråret har investeret mere end 9 mio. kr. i ny SMD-linie bestående af state-of-the-art udstyr med SMD-maskiner fra Assembleon, Vaphour Phase loddeautomat fra Asscon, samt Automatisk Optisk Inspektionsanlæg fra Viscom.

Hermed kan kk-electronic sikre såvel kapacitet som kapabilitet ned til de mindste komponenter med høj nøjagtighed og gentagelsespræcision. Løsningen er tillige udstyret med stregkodesystemer, som giver fuld sporbarhed og statistisk proceskontrol til brug for løbende kvalitetsoptimering.

kk-electronic har ønsket at optimere og fremtidssikre deres elektronikproduktion således, at alle behov indenfor kk-electronic’s forretningsområder (fra prototyper til serieproduktion op til 10.000 print årligt) kan blive tilgodeset i henhold til montagestandarden IPC 610 Klasse 3.

kk-electronic er fuldt udrustet og bemandet til at levere produktinformation og teknisk bistand, som danske virksomheder indenfor energi- og miljø-industrien har brug for. Virksomhedens erfarne og kompetente udviklingsingeniører kan evaluere specifikke kundedesignønsker og tilbyder en bred vifte af komponentbaserede styringsløsninger, PCB design, I/O interfacefunktioner, softwareudvikling, display design, kommunikation, m.v.

Virksomheden tager ansvar og sikrer rettidig omhu i alle projektets faser fra ide til færdigt produkt, og som Single Source Supplier tager man ansvar for at skabe den innovative og intelligente embeddede applikationer, der skaber merværdi og fremtidssikring af kundernes produkter, samt bidrager til at minimere vedligeholdelsesomkostningerne i hele produktets levetid.

Kilde: kk-electronic - http://www.kk-electronic.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078