23948sdkhjf

Ny medejer i Dansk Styringsteknik Øst

Dansk Styringsteknik styrker sin position på proces- og pharmamarkedet ved at få ny branchekendt profil i ejerkredsen.
Dansk Styringsteknik fortsætter sin ekspansionsstrategi med at styrke afdelingen i Århus. Den 1. september 2008 udvider Dansk Styringsteknik Øst ejerkredsen med Erik Veedfald Jensen.

Erik Veedfald Jensen har en baggrund som datamekaniker og efterfølgende en uddannelse som IKT ingeniør. Erik Veedfald Jensen har stor erfaring med SCADA og MIS/MES applikationer, specielt til proces- og pharmaindustrien samt avancerede robotløsninger.

Erik Veedfald Jensen har tidligere været ansat i blandt andet APV A/S og har i de sidste ca. tre år haft sin egen virksomhed - Veedfald Electronic.

- Vi ser det som en klar styrkelse af vores position på proces- og pharmamarkedet, at Erik Veedfald Jensen indgår i ejerkredsen, udtaler administrerende direktør Jacob Jensen, Dansk Styringsteknik Øst.

Erik Veedfald vil indgå i ledelsen for Dansk Styringsteknik Øst som teknisk chef.

Fakta om Dansk Styringsteknik
Dansk Styringsteknik er et moderne styrings- og automationshus med p.t. 64 medarbejdere, hvoraf de 54 er ingeniører, maskinmestre og teknikere med mange års erfaring i rådgivning, projektering, opbygning og installation af avancerede styringer til dansk industri. Kompetenceområderne er blandt andet komplette SRO-anlæg, SCADA-systemer, Servo-løsninger, PLC-styringer, El-tavler og Visionsystemer. Virksomheden blev etableret i 1996 og har hovedsæde i Odense og datterselskaber i Aalborg, Tønder, Sønderborg og Århus.

Kilde: Dansk Styringsteknik Øst

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079