23948sdkhjf

Vil Sony købe Ericsson ud af joint venture?

Overvejelserne har været mange, når det gælder fremtiden for Sony Ericsson, men nu erklærer Sonys topchef, at man overvejer at overtage hele joint venturet.
Toplederne i de to moderselskaber har ellers gået på listesko, når det gælder udmeldelser om fremtiden for det fælles selskab Sony Ericsson. Men nu erklærer Howard Stringer, topchef i Sony, for første gang åbent, at det kan være en mulighed for Sony at overtage hele ansvaret for Sony Ericsson. Det skriver Die Welt ifølge Berlingske Business.

- Det har i sandhed været et svært år, men at købe en partner ud er aldrig nogen let opgave. En af de vigtigste egenskaber i den digitale æra er at være adræt, og det er svært at være lige så adræt i et joint venture, som det er i ens eget firma, fordi man altid bliver involveret i diskussioner og forhandlinger. Vi og Ericsson diskuterer altid måder at gøre Sony Ericsson så succesrigt, som det overhovedet kan blive, udtaler Howard Stringer til Die Welt.

Han indrømmer, at der skal ske forbedringer i samarbejdet, hvis det skal overleve, ellers vil det fælles selskab være bedre tjent med en anden løsning. Udmeldingerne kommer efter et år med økonomiske nedjusteringer og faldende markedsandele.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095