23948sdkhjf

Små virksomheder skal have flere robotter

Ifølge Dansk Erhverv er der også masser af fordele at hente for små og mellemstore virksomheder ved at investere i robotteknologi.
Hos Dansk Erhverv frygter man, at små virksomheder ofte afskriver robotterne, fordi de har en fordom om, at det er noget, der hører til hos de store. Men sådan behøver det ikke være, og ifølge erhvervsorganisationen er der masser af fordele at hente for virksomhederne, hvis man kan overbevise dem om at lukke højteknologien inden for. Det skriver Erhvervsbladet.

- Hele uddannelsessystemet og de tekniske skoler skal sætte ind her. Der skal ske rådgivning af kommende erhvervsfolk og kurser til nuværende om, hvilke fordele der ligger i automatisering for små og mellemstore virksomheder, forklarer Jens Brendstrup, cheføkonom i Dansk Erhverv, til Erhvervsbladet.

Gennem et projekt om outsourcing og globalisering har Dansk Erhverv konkluderet, at de danske virksomheder generelt er meget åbne over for automatiseringstiltag, og at investeringer i robotter i høj grad er blevet et vigtigt supplement til outsourcing.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218