23948sdkhjf

C-88 AS ny nordisk distributør for Xilinx Inc.

Som konsekvens af Nu Horizons’ opkøb af C-88 opstartes samarbejdet med Xilinx den 1. oktober 2008.
C-88 AS vil fra 1. oktober 2008 blive ny nordisk distributør af Xilinx’ omfattende program af programmérbar logik. I tæt samarbejde med Xilinx vil C-88 markedsføre deres innovative FPGA og CPLD program til nordiske slutkunder, udviklingshuse og underleverandører.

- Xilinx er en meget betydende og strategisk samarbejdsparter til Nu Horizons på globalt plan. Derfor er samarbejdet en naturlig konsekvens af Nu Horizons’ opkøb af C-88. Xillinx er markedsførende indenfor programmerbar logikteknologi, og dette matcher perfekt til C-88, da man i over 25 år har haft stor fokus på netop denne teknologi. Dette i form af samarbejde med med AMD, Agere Systems (AT&T Microelectronics) og senest Lattice Semiconductors, skriver C-88 i en pressemeddelelse.

C-88’ knowhow på teknisk support, markedsføring og salg af disse teknologier skal nu bruges på den mest betydende udbyder af disse produkter. Alle eksisterende ressourcer i C-88 omkring Programmerbar logik overføres omgående til Xilinx.

C-88 vil lægge fokus på applikationsspecifikke seminarer, in house træning, høj lokal teknisk knowhow, samt sikre et tæt samarbejde med de lokale udviklingskonsulenter.

Kilde: C-88 - http://www.c88.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094