23948sdkhjf

Giben Scandinavia udvider med egen el-afdeling

Med stadigt fokus på kvalitet og leveringssikkerhed udvider Giben Scandinavia A/S nu med egen el-afdeling. Udvidelsen sker som et led i en organisationsændring, der for fremtiden skal sikre mere ensartede leverancer til kunderne.
- Vi er hos Giben Scandinavia A/S klar over, hvor central en rolle det spiller for vores kunder, når vi leverer et stykke arbejde lidt ud over det sædvanlige. Og for at kunne imødekomme vores kunders ønsker – og lidt til – har vi besluttet os for at nedsætte et team af kvalificerede elektrikere, der kan varetage opgaver som fx tavleopbygning og dokumentation, siger underdirektør Henrik Anker i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

- Beslutningen om at udvide med egen el-afdeling er et naturligt skridt for Giben Scandinavia A/S, for at vi på bedste vis tilpasser os markedet, der for vores vedkommende består af meget kvalitetsbevidste kunder.

Giben Scandinavia A/S leverer, installerer og servicerer industrielle løsninger. Produktprogrammet består af Giben opskæringsanlæg, CMS-CNC maskinecentre, FANUC robotter og automatiseringsløsninger. Disse indgår ofte som en del af større komplicerede produktionslinjer eller ved enkeltstående profitcentre.

Kilde: Giben Scandinavia A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078