23948sdkhjf

CenSec eksportfremstød i England

Danske leverandører og underleverandører i fælles eksportfremstød rettet mod den britiske forsvars- og sikkerhedsindustri.
CenSec, Danmarks Eksportråd og Ambassaden i London indbyder danske virksomheder til eksportfremstød i England den 24. og 25. november.

Projektet retter sig primært mod britiske underleverandører/systemleverandører, som er leverandører til den britiske forsvarsindustri, og til mindre virksomheder med egen produktion af forsvarsmateriel.

Britisk forsvarsindustri er Europas største og omfatter en lang række produkter fra fly og skibe til kampvogne og håndvåben. Desuden anses det britiske forsvarsmarked for at være det mest åbne af de større forsvarsmarkeder, så for virksomheder med internationale ambitioner på dette område er deltagelsen i dette fremstød en oplagt mulighed.

Som eksempel kan nævnes, at Royal Navy netop har bestilt pumper hos Desmi i Nørresundby til deres nye hangarskibe.

Eksportfremstødet gennemføres som et seminar og individuelle business–to–business møder mellem danske og britiske virksomheder. Fremstødet gennemføres hos en middelstor engelsk producent af forsvarsmateriel - Marshall SV - der blandt andet producerer dele til fly, militære køretøjer og containere m.v.

CenSecs direktør Anton Villadsen vurderer, at der er store muligheder for danske virksomheder for at indgå samarbejde med britiske virksomheder fordi:
  • UK’s aerospace og forsvarsindustri er Europas største
  • UK blev i 2007 verdens største eksportør af forsvarsmateriel (ca. 10 mia. pund)
  • Årlig vækst på ca. 5,5 % (aerospace & defence)
  • 124.000 direkte beskæftigede
  • I 2006/2007 afgav MoD ordrer for en samlet værdi af 28 mia. pund fordelt på 22.700 kontrakter
  • Heraf 16-18 mia. pund på udstyr

Kilde: CenSec - http://www.censec.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109