23948sdkhjf

50 år med lysstyring til gavn for mennesker og miljø

Sønderborg-virksomheden Servodan A/S kan fredag den 3. oktober 2008 fejre sit 50-års jubilæum.
Siden 1958 har den familieejede virksomhed udviklet, produceret og solgt løsninger til intelligent lysstyring i Danmark og over 20 lande verden over. Servodan er i dag en mellemstor udviklings- og produktionsvirksomhed med hovedsæde i Sønderborg og delvis produktion hos underleverandører i Fjernøsten.

– Vi har i dag en dominerende position på markedet inden for kerneområderne lysstyring, dørmeldeanlæg og el-automatik, såvel her i Dronningeriget som i det store udland. En position som vi har kunnet oparbejde via et konstant fokus på innovation af energirigtige løsninger til gavn for menneskers komfort og ikke mindst for miljøet skyld. Seneste skud på denne stamme er vores nyudviklede LED-belysning, som bringer dagslys ind i selv de mørkeste kroge af en bygning, fortæller Henning Schmidt-Petersen, administrerende direktør i Servodan A/S.

En dag mest fest og fokus på lys
Denne verdensnyhed vil også blive et af elementerne i markeringen af virksomhedens jubilæum den 3. oktober, hvor man inviterer alle interesserede til at deltage i et mini-seminar på Alsion fra kl. 11-12, hvor virksomhedens samarbejdspartner i LED-projektet, Marc Fontoynont, professor og direktør fra Building Sciences Laboratory fra ENTPE i Lyon vil give et indlæg med titlen ”Bringing daylight into the room”. Og hvor Leif Petersen, Head of business development hos Servodan, efterfølgende vil orientere om “Servodans Luxstat wireless LED concept”. Interesserede kan tilmelde sig mini-seminaret, som bliver holdt på engelsk, ved at kontakte Charlotte W. Hansen hos Servodan på tlf. 7442 4726 eller via mail til .

- Fra kl. 13-16 er der reception i vores hovedkontor på Stenager 5 i Sønderborg, hvor vi glæder os til at fejre den store dag sammen med forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og venner af huset. Og hvor vi naturligvis også viser resultaterne af 50 års historie og innovation, slutter Henning Schmidt-Petersen.

Kilde: Servodan - http://www.servodan.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078