23948sdkhjf

Produktnyhed: Topstyret AEB XYZ-R Desktoprobot

TL5050, hvis funktioner omfatter ekstrem fleksibilitet, absolut præcision og forbedret drift-repeterbarhed, er det ultimative udtryk for teknologi, der anvendes i de mest forskelligartede produktionssammenhænge.
TL5050 opererer baseret på en 3-akset Cartesisk system og kan opgraderes til en 4-akset på anmodning.

Den bevægelige akse-konfiguration, med uafhængigt arbejdsområde, gør "on-line"-brugen mulig.

Takket være den leverede kraftfulde proprietære pc-software er det muligt at lagre op til 255 maskinbearbejdningsfaser, som kaldes "from now on"-programmer. Hvert program består i en sekvens af bevægelser på 3 eller 4 akse, i sidste ende afhængige af "inputs", samt i en on-board I / O aktiveringssekvens.

Takket være den intuitive grafiske brugerflade kan ekstremt komplekse operationer gennemføres hurtigt og effektivt. For at gøre programmeringen lettere er specifikke maskincenter-masker blevet udviklet til at skabe punkter, linjer, områder, buer og kredse samt betingede og relative linjer.

Det er muligt at importere dxf-format-filer genereret via de fleste af dagens CAD-software. Maskinen er forsynet med en PDA til at styre de vigtigste funktioner i "stand-alone" mode.

TL5050 kan klare opgaver fra dispensering af væsker, lim og andre flydende stoffer til coatings, skruning, samle ting op, såvel som svejsning og fræsning.

Kilde: Diatom - http://www.diatom.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063