23948sdkhjf

Udstillere godt tilfredse med Elektronik-08

Trods et lavere besøgstal end ventet var stemningen generelt god på standene på Elektronik-08 i Odense Congress Center.
Hvis udstillerne var utilfredse med Elektronik-08, var det i hvert fald svært at spore. Onsdag eftermiddag tog Electronic Supply turen rundt til nogle af messens udstillere for at lodde stemningen på standene. Generelt var der god tilfredshed med antallet af gæster, og de fleste steder var der onsdag travlt med at præsentere produkter.

- Vi har haft rygende travlt, og specielt onsdag har været en god dag for os. Vi har fået en masse gode kontakter og har da også et par kontrakter, som er ganske tæt på en underskrift. Det er specielt vores robotter, folk har været interesseret i, men også vores nye agentur fra svenske Ellsworth. Han har i hvert fald haft forrygende travlt på vores stand. Vi er generelt godt tilfredse. Fremmødet onsdag er faktisk så godt, at vi næsten ikke kan nå at tale med alle dem, vi skal, lød det fra Kjeld Olesen hos I&J Fisnar.

Hos flere af de andre udstillere var der dog en anelse skuffelse at spore over specielt tirsdagens besøgstal.

- Vi har været lidt skuffede over besøgstallet tirsdag, men i dag ser det bedre ud. Der er mange eksisterende kunder og samarbejdspartnere, der har kigget forbi vores stand, men også nogle nye. Det er en god lejlighed til i koncentreret form at komme hele vejen rundt i branchen, forklarede Preben Risvang fra Arrow, der tilføjede:

- Det er jo altid svært at måle, hvor meget man får ud af messen. Vi har haft en målsætning om at få 100 hits om dagen – dvs. kontakter vi kan gå videre med – og det ser ud til, at vi kommer i mål med det.

I år har han og resten af standpersonalet fra Arrow i høj grad forsøgt at præsentere nogle af de produkter, som der ikke normalt associeres med virksomheden.

- Normalt associerer de os jo med halvledere, men her på messen har vi faktisk slet ingen halvledere med. Til gengæld har vi opgraderet inden for fx lysdioder, embedded-siden og reference boards og downgraded det, kunderne godt ved i forvejen, sagde Preben Lindvang.

På en af de mindre stande regnede Bent Byskov fra kabelleverandøren AKS også med at nå målene for messen, så her var der også tilfredshed at spore med udbyttet onsdag eftermiddag.

- Sådan en stand er jo en investering, der skal give et afkast, og det måler man så op på, når man kommer hjem. Jeg har fået otte gode hints i dag og lidt færre i går, så jeg er godt tilfreds med udbyttet indtil videre, konstaterede han.

Alle var også enige om, at det på netværksplan havde været en helt forrygende messe hidtil. Masser af gamle kunder fik en hilsen med på vejen, og der blev delt masser af kolde øl ned samarbejdspartnere.

- Alle snakker jo om, hvad det giver at være med på sådan en messe. Den ene dag står man og hænger, og den næste er der mennesker overalt. Spørgsmålet er, om folk vitterligt vil det her, og hvad de får ud af det? Der er messen jo i høj grad et redskab til at hilse på eksisterende kunder og vise flaget. Det er vigtigt, at man går rundt og netværker sådan et sted som her. Man henter ikke ordrer som i gamle dage, men på messen er man samlet hele branchen og har tiden til at tale med hinanden, forklarede Ole Hald Jensen fra JJ Mekanik. Netop derfor vælger JJ Mekanik andre messer fra og fokuserer helt på Elektronik-08.

Bent Byskov fra AKS supplerede:

- Jeg kan godt lide den koncentration, der er i tre dage, hvor der bare er fuld knald på. De mennesker der er på messen er her for at se noget, og det hele er meget målrettet. Der er meget få ”osere”, så indtil nu har det været meget positivt, selv om jeg nok havde forventet lidt mere den første dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126