23948sdkhjf

Installationsvirksomhed løb med vestjysk gazelle

AK/JK Installation Aps blev dette års gazellevinder i region Esbjerg med en vækst i omsætningen på 658,6 % over de seneste fire år.
Det er først og fremmest et virksomhedsopkøb, der har sikret den høje vækst hos den vestjyske virksomhed. I 2005 opkøbte Jan Kristensen AK Installation og dannede det fælles selskab AK/JK Installation Aps. Men udover det har der været fremgang på en række arbejdsområder hos installationsvirksomheden. Det skriver Børsen.

- Aktiviteterne er godt spredt inden for både erhvervs- og privatkunder, og vi har meget tidligt arbejdet med alarm og sikring. Men skulle jeg pege på et enkelt stærkt vækstområde, så er det klimastyring til minkfarme, som vi selv udvikler i vores egen niche. Det har bidraget med en ret stor vækst, udtaler ejer Jan Kristensen til Børsen.

Også i fremtiden vil han kigge efter nye vækstområder, og her peger han fx på vindmølleindustrien og offshore-sektoren som oplagte steder, hvor den esbjergensiske virksomhed kan vokse. Inden for vindmølleindustrien er det fx måleudstyr til vindmølleparker, man kan bidrage med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096