23948sdkhjf

El-installationsfirmaet El-service indtræder i Mariendal Gruppen

El-installationsfirmaet Brabrand El-service, Åbyhøj El-service, Initek og Beder/Malling El-service under EL SERVICE GRUPPEN i Åbyhøj er pr. 3.september indtrådt i Mariendal Gruppen.
Dermed styrker Mariendal sin position i det midt- og østjyske, hvor selskabet i forvejen har udført en række opgaver. Målet er endvidere at komme tættere på kunderne i Århus-området.

Virksomheden i Åbyhøj har 16 år på bagen og beskæftigede 18 medarbejdere i 2007. Den tidligere ejer, Lars Risgaard Mortensen, fortsætter som afdelingsleder for den overtagne virksomhed

Mariendal Gruppen er kendt som en kompetent samarbejdspartner inden for især elinstallation, men de senere år også inden for blandt andet it-, automations- og sikringsområdet. Mariendal Gruppen har været inde i en kraftig vækst de seneste år og har nu afdelinger i Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Pandrup, Åbybro, Vester Hassing, Aalborg, Århus og Frederiksberg.

- Det var et let valg for mig at vælge Mariendal, som er særdeles handlingsorienteret og som ønsker at være tæt på deres kunder i lokalområderne. Som en del af Danmarks største installationsvirksomhed har vore kunder nu over 250 specialuddannede medarbejdere og en lang række nye kompetencer i ryggen, og så er virksomheden lokal forankret, udtaler Lars Risgaard Mortensen.

- Vi opfatter os selv som foregangsmænd i de store forandringer, der er sket fra den traditionelle el-installatør til totalleverandøren af fuldt integrerbare el-, it-, automations- og sikringsløsninger. En udvikling som helt sikkert vil fortsætte med uformindsket styrke de kommende år, og vi har tænkt os fortsat at stå forrest i denne udvikling, udtaler Mariendals administrerende direktør Keld Ramlov.

Kilde: Mariendal - http://www.mariendal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078