23948sdkhjf

Danske Axcon valgt som Alteras nordiske partner

Det danske udviklingshus Axcon har indgået en ATPP aftale (Altera Training Partner Program), og bliver dermed primær leverandør af Alteras træningsprogram i hele Norden.
Axcon har været Alteras danske ATPP siden 2006, og har i perioden udbudt alle kurser fra Altera til mange tilfredse kunder. Partnerskabet er nu udvidet til også at omfatte Norge, Sverige og Finland.

Fremover vil Axcon tilbyde alle Alteras træningsforløb på alle niveauer, men har specialiseret sig i forløb for erfarne elektronikingeniører der har brug for den avancerede træning i FPGA designteknik, der kan booste produktionen og øge potentialet for brugen af FPGA. Denne type kurser har hidtil manglet lokalt, og nordiske udviklere må ofte rejse helt til USA for at opnå færdigheder i FPGA-programmering på avanceret niveau.

- Erfarne udviklere fra de nordiske lande sukker efter relevante kurser, som når ud over intro-niveauet. Ved at kunne levere undervisning i programmering af FPGA-teknologi i de nordiske lande, kan vi hjælpe elektroingeniører med at skærpe deres professionalitet. Det er en fordel for hele den nordiske elektronikindustri, siger Rolf Østergaard, direktør og medejer af Axcon Aps.

Axcon forventer at tilbyde kurserne allerede i starten af 2009, når virksomheden har fundet den rigtige projektleder til at stå for opbygningen af struktur for de nye kurser.

Også Altera er tilfredse med indgåelsen af ATPP-aftalen, så det er en samlet nordisk partner, der står for alle kurser. Som verdensomspændende leverandør og producent af avancerede microchips er virksomheden bevidst om vigtigheden af, at lokale elektronikingeniører har mulighed for at få professionel træning i avanceret FPAG-design.

- Ved at samle alt hos én leverandør kan vi sikre, at vores nordiske kunder får stabil og ensartet træning i hele regionen. Vi ved fra vores kundefeedback, at trænede ingeniører øger tempoet på udviklingsprojekter med op til 10 %, siger Christopher Fritsch, Senior Manager FAE Europe, Altera.

Kilde: Axcon - http://www.axcon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.892