23948sdkhjf

Lindpro sætter strøm på Ørestaden

Danmarks største el-installatørvirksomhed Lindpro a/s har netop vundet el-entreprisen på SEB Pensions milliardbyggeri i Ørestaden, som i 2010 bliver domicil og arbejdsplads for 1.300 af Rambølls medarbejdere. Ordren har en værdi af 44 mio. kr.
Byggeriet, der er på 40.000 etagemeter, er domineret af en stor indre gågade, som er inspireret af den berømte rambla i Barcelona. Rambla-konceptet er indarbejdet i bygningens centrale rum, hvor udadvendte funktioner som café, kantine, fitnesscenter, foyer og auditorium samles og skaber rammer for udveksling mellem husets brugere – såvel faste som besøgende.

Den nye ordre bringer en lang række af Lindpros kompetencer i spil, idet virksomheden skal udføre alle former for tekniske installationer, tele, netværkskabling, datanetværk, CTS-anlæg og intelligente bygningsinstallationer.

Lindpro går en spændende tid i møde med mange nye projekter, og har senest vundet elentrepriserne på opførelsen af SEB Bank og Pensions nye domicil samt udvidelsen af Nykredits hovedsæde. Begge projekter er beliggende i København.

- Det er ikke en tilfældighed, at vores ordrebeholdning er godt fyldt op, men derimod resultatet af en professionel indsats. Vi arbejder målrettet på at optimere entreprisestyringen gennem vores egen projektlederuddannelse og fokuserer på at forenkle vores arbejdsprocesser, udtaler Lindpros administrerende direktør Michael Højgaard.

Kilde: Lindpro - http://www.lindpro.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078