23948sdkhjf

Videokonference i high definition er blevet en succes

Markedets første HD-videokonference-system i 1080i - Sony PCS-XG80 - har modtaget en Frost & Sullivan Award. Mens kunderne på kort tid har taget den nye teknologi til sig.
Sony har leveret 400 enheder af videokonference-systemet PCS-XG80 den første måned efter præsentationen. Samtidig er Sony for PCS-XG80 blevet tildelt udmærkelsen Frost & Sullivan Product Innovation Award.

Stadig flere virksomheder vælger videokonferencer, fordi de lægger vægt på de økonomiske og miljøvenlige fordele, som kommer tæt på at mødes ansigt til ansigt.

Det fornemme resultat ved videokonference i HD er opnået ved at kombinere høj opløsning i 1080i og en billedhastighed på 60 billeder/sekund. Det giver Sony PCS-XG80 en videokvalitet, som er omkring fire gange bedre end standardvideo. Den naturlige stereolyd øger oplevelsen af, at deltagerne befinder sig i samme rum som ved et virkeligt møde. Sonys BrightFace™-teknik får PCS-XG80 til at give klare billeder - selv i rum, hvor lysforholdene ikke er helt perfekte.

I bedømmelsen fra Frost & Sullivan Award hedder det:
- Lanceringen af PCS-XG80 viser, at Sony fortsætter med at være ledende, når det gælder tekniske innovationer inden for visuel kommunikation. Den er ikke bare årets højdepunkt inden for videokonference, men også en afgørende udvikling af markedet for HD-videokonference.

PCS-XG80 har den bedste video- og lydkvalitet på markedet og giver den bedst mulige videokonferenceløsning for en række brugere, som for eksempel store og små virksomheder, sundhedssektoren, den offentlige forvaltning og hele uddannelsesmiljøet.

Akihisa Obara, der er senior marketing manager for Videoconferencing i Sony Europe udtaler om den store interesse for det nye system:

- PCS-XG80 appellerer til de fleste private og offentlige virksomheder, som ønsker en rentabel løsning og Sonys gennemtestede HD-teknik. Det fleksible produkt skaber et behageligt arbejdsklima, hvor mennesker kan mødes ansigt til ansigt uden de miljømæssige og menneskelige omkostninger, der opstår ved de ofte unødvendige rejser i den globale forretningsverden.

Kilde: Sony Professional Solutions Europe

Læs mere om: Sony
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156