23948sdkhjf

Vestas flytter sit hovedkontor til Århus i 2011

For at få mere plads og for at samle flere aktiviteter under ét tag har Vestas besluttet at flytte sit hovedkontor fra Randers til Århus i 2011.
Vestas er af den opfattelse, at Århus kan tilbyde de faciliteter, der skal til for at tiltrække og fastholde de rette danske og udenlandske medarbejdere. Det nye hovedkontor vil blive opført ved siden af Vestas Technology R&D's nye udviklingscenter i Skejby, hvor Vestas har købt en grund på ca. 73.800 m2.

De funktioner, der vil flytte til Århus - Direktion, Group Finance & Operations, Group Treasury, Group Communications og Contract Review - beskæftiger i dag flere end 250 medarbejdere.

Flytningen til Århus vil samtidig give Vestas Offshore, Vestas People & Culture og den globale it-funktion, der i dag samlet beskæftiger i alt ca. 600 medarbejdere i Randers, mulighed for at fortsætte deres ekspansion i Randers.

At flytte selskabets hjemsted kræver dog en vedtægtsændring, og denne ændring vil blive indstillet til godkendelse på Vestas' generalforsamling.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11