23948sdkhjf

Høier og Vendelbo opkøber NJ Elektro

Sønderborg-virksomheden Høier og Vendelbo A/S har pr 1. oktober overtaget NJ Elektro ApS i Holbæk. Aftalen betyder, at Høier og Vendelbo går ind i markedet for salg og reparation af elmotorer, gear, transmissioner og pumper samt styrker sit salg af industrielle komponenter fra blandt andet Omron og Siemens.
Overtagelsen sker blot en måned efter, Høier og Vendelbo afhændede sin projektafdeling til Dansk Styringsteknik for udelukkende at koncentrere sig om salg af komponenter til automations-, elektro- og elektronikindustrien. Samlet omsatte Høier og Vendelbo og NJ Elektro i 2007 for knap 68 millioner kroner. Virksomhederne beskæftiger 27 medarbejdere.

NJ Elektro er stiftet i 1922 og blev i 2001 overtaget af ægteparret Birte og Niels Jørgen Olsen, der nu sælger. Overtagelsen betyder, at NJ Elektro’s domicil i Holbæk bevares og fortsætter med de nuværende medarbejdere under navnet Høier og Vendelbo A/S.

- Sammenlægningen af de to selskabers aktiviteter indebærer en væsentlig styrkelse af vores position på det danske marked. Vi får et bredere produktprogram og optimerer vores leveringssikkerhed. Vi benytter også lejligheden til at udvide vores kursusafdeling for på den måde at hjælpe industrien til at få størst mulig glæde af vores ekspertise, siger Høier og Vendelbo’s adm. direktør Hans Ørum, der ejer 80 procent af selskabet.

Kilde: Høier og Vendelbo A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078