23948sdkhjf

Analytiker: Finanskrise kan udskyde Zeptos udlandseventyr

Finanskrisen kan betyde, at den danske computer- og fladskærmsproducent bliver presset på indtjeningen og derfor må udskyde sine ekspansionsplaner i udlandet.
Analytiker hos IDC, Anders Elbak, peger på, at den verserende finanskrise kan få store konsekvenser for Zepto. Ifølge ham kan krisen betyde en nedgang i salget af Zeptos high-end-produkter – specielt inden for fladskærme. Derudover kan det blive et problem at få fodfæste på de udenlandske markeder, hvor Zepto ellers regner med at skulle vokse kraftigt i de kommende år, og også her kan finanskrisen spille ind. Det skriver Computerworld.

- Det kan godt være, at det kræver investering udefra, hvis selskabets mål stadig er at få international succes. Og det kan godt være svært få kapital ind med de kursfald, der er både på de store aktier og på Zeptos aktie, udtaler Anders Elbak til Computerworld.

Zeptos administrerende direktør Lasse Frost regner dog ikke med, at finanskrisen vil få den store indvirkning på selskabet. Han påpeger, at virksomhedens salgs via internettet er uændret, men at salget i butikkerne er faldet. Han vil ikke afvise, at det kan komme til at påvirke omsætningen negativt, men fastholder planerne om at ekspandere i udlandet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063